Staňte se našimi fanoušky na:

Smaženice s vejci

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Houby důkladně očistíme a nakrájíme na kousky. V pánvi rozehřejeme tuk, na kterém osmažíme dorůžova drobně nasekanou cibuli. Pak přisypeme pokrájené houby, podle potřeby osolíme, posypeme kmínem a dusíme přikryté poklicí na mírném ohni přibližně 25 minut. Houby často mícháme. K podušeným houbám vmícháme rozšlehané vejce, směs opepříme čerstvě mletým pepřem a mícháme, až se vejce srazí. Smaženici můžeme ještě dochutit solí. Rozdělíme na jednotlivé porce a každou posypeme pórkem. Pokrm podáváme s čerstvým bílým pečivem nebo chlebem či s topinkami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!