Staňte se našimi fanoušky na:

Smažený bratislavský kapr

Autor receptu: kote19 (257 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kpra po vyčištění a vykuchání stáhneme z kůže,částečně vykostíme a pokrájíme na porce,které uložíme do mísy,zalijeme džusem a necháme v chladu 10 hodin.Odložené kousky vyndáme,osolíme,okořeníme,zabalíme do plátků šunky,obalíme v trojobalu a smažíme v rozehřátém oleji.Hotového kapra položíme na talíře a posypeme strouhaným uzeným sýrem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jana.h |26. března 2013
rybičky ta já můžu Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!