Očištěného králíka osušíme, kosti odstraníme, osolíme, obalíme v mouce, vejcích rozšlehaných s mlékem a ve strouhance. Usmažíme dozlatova po obou stranách.
Králíka radši pečenýho a nejlépe na grilu, ale někdy vyzkouším. :)
Odpovědět
roxana-zdena |1. května 2013
Zajímavé, ukládám.
Odpovědět
Trudka4 |18. března 2013
Děláváme běžně, ale většinou králíka nevykošťujeme. Jde to i s kostma - obalíme v trojobale, naskládáme na pekáč nebo plech s rozehřátým tukem a pečeme v troubě. Po asi půl hodině obrátíme maso na druhou stranu a dopečeme.
Odpovědět
šanela |2. března 2013
nikdy by mě nenapadlo smažit králíka... dík za otevření očí .-)
Odpovědět
cumackova|23. září 2014
z trouby je chutnější-jemnější,jak z pánve
Odpovědět