Staňte se našimi fanoušky na:

Smažený květák

Autor receptu: planeta (121 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Květák nejdříve pořádně opláchneme a rozdělíme na jednotlivé růžičky, v hrnci s horkou vodou květák mírně povaříme do poloměkka, necháme květákokapat a vychladnout, osolíme a obalíme květák v trojobalu ( hladká mouka, vejce a strouhanka ) Osmažíme na pánvi do zlatova. (do oleje můžeme přidat trochu piva) ( do strouhanky přidávám kukuřičné lupínky rozdrcené najemno ) příloha - nové brambory nebo bramborová kaše ,tatarská omáčka

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |13. srpna 2013
většinou přidávám černé pivo (Kozel, Krušovice) Odpovědět
planeta |2. ledna 2013
zdravé Odpovědět
Petr121212|29. září 2013
7. srdce Odpovědět
šáša|27. září 2013
také neznám s pivem Odpovědět
Mindínek|13. srpna 2013
to s tím pivem neznám Odpovědět
Mindínek|13. srpna 2013
ode mne 5. srdíčko. Moc dobré! Odpovědět
šj001|29. června 2013
no, to smažené nevím, jak moc je zdravé, ale dobré to je určitě :)))) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!