Staňte se našimi fanoušky na:

Smažený květák 1

Autor receptu: Romik (113 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Květák umyjeme a zbavíme ho listů. Dále ho rozdělíme na menší části a vložíme do studené vody, kterou osolíme a přidáme kmín. Necháme projít varem a po 7 minutách scedíme. Mezitím než nám květák vychladne, připravíme tři talíře, a to s moukou, rozmíchanými vajíčky a strouhankou. Na plotnu dáme pánev s olejem. Květák obalíme postupně v již zmíněném trojobalu a vkládáme do rozžhaveného oleje, kde květák obracíme, aby byl do zlatova ze všech stran. Květák osušíme papírovými ubrousky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jindriska8 |11. července 2013
Dělám,máme ho rády,ale v mouce neobaluji. Odpovědět
michka |9. května 2013
.... Odpovědět
michka |9. května 2013
.... Odpovědět
michka |9. května 2013
:-) Odpovědět
michka |9. května 2013
:-) Odpovědět
michka |9. května 2013
:-) Odpovědět
michka |9. května 2013
:-) Odpovědět
michka |9. května 2013
:-) Odpovědět
michka |9. května 2013
:-) Odpovědět
michka |9. května 2013
:-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!