Staňte se našimi fanoušky na:

Smažený květák - obalovaný

Autor receptu: kattyr (386 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • vařený do poloměkka, 100 g květák
  • 10 g mouka hladká
  • 15 g strouhanka
  • 10 g tuk
  • 1/2 kus vejce
  • 0,1 dl mléko

Pracovní postup:

Osolené, popř. okořeněné větší růžice květáku obalíme v mouce, v rozšlehaném vejci s mlékem a ve strouhance. Smažíme na rozpáleném tuku dorůžova.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!