Staňte se našimi fanoušky na:

Smažený květák - přírodní

Autor receptu: kattyr (386 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • 120 g květák
  • 5 g máslo
  • strouhaný sýr, 10 g
  • 10 g tuk
  • kečup, 0,3 dl
  • nebo tatarské omáčky, 0,5 dl zakysaná smetana

Pracovní postup:

Do poloměkka vařený, osolený a okořeněný květák rozebraný na větší růžice osmažíme na rozpáleném tuku. Květák podáváme politý smetanou či tatarskou omáčkou nebo kečupem, nebo posypaný strouhaným sýrem a politý máslem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Mindínek|13. srpna 2013
2. srdíčko ode mne Odpovědět
Mindínek|13. srpna 2013
může být dobré! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!