Staňte se našimi fanoušky na:

Smažený pstruh po milánsku

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z parmazánu a vajec našlehejte vidličkou těstíčko, přidejte petrželku a citronovou šťávu. Filety ze pstruha pokrájejte na kousky a osolte. Nejprve je obalte v mouce, pak je po obou stranách ponořte do těstíčka, a ihned smažte v rozpáleném oleji, nebo přepuštěném másle, dozlatova.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Šuldeska |30. května 2013
Moje oblíbená ryba, Odpovědět
petr.helman.5|13. března 2015
Pstruha můžu Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!