Staňte se našimi fanoušky na:

Smažený pstruh s rýží

Autor receptu: jana.bukvajova (19 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pstruha vykostíme a nakrájíme na menší kousky (kůži ponecháme-lépe odstranit po smažení-maso se nerozpadne). Rybu dáme na rozpálenou pánvičku s rozpuštěným máslem, přidáme tymián (může být i sušený), rozmarýn, sůl, pepř, popřípadě další koření, které máte rádi (nejlépe bylinky). Řádně orestujeme z obou stran. Nakonec zakápneme ústřicovou omáčkou. Podáváme nejlépe s rýží, která je k rybě lehká.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!