Staňte se našimi fanoušky na:

Smažený sýr alias Smažák

Autor receptu: CJay (19 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Připravíte si 3 nádoby. Do jedné nasypete hladkou mouku, do druhé vidličkou rozšlahané vejce a přilijeme mléko podle potřeby, do poslední strouhanku. Každý plátek obalíte zvlášť nejdříve v mouce, pak ve vajíčku, potom ve strouhance, pak opět ve vajíčku a nakonec opět ve strouhance. Takto obalené sýry dáte na chvilku z obou stran do rozpáleného oleje. Vyndáte a dáte na ubrousky. Sýr dáte znova do rozpáleného oleje na delší dobu, dokud nebude úplně usmažený. Opět ho dáte na nové ubrousky, aby vsákly olej a podáváte s rajčaty, okurkou a tatarskou omáčkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Klaruska89 |20. března 2013
dobrůtka Odpovědět
Jana 9|2. března 2014
Výborná klasika Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!