Staňte se našimi fanoušky na:

Smažený uzenáč

Autor receptu: PF*13 (223 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uzenáči odřízneme hlavu, ocas, sloupneme opatrně kůži. Vyjmeme páteř a co největší kkousky masa obalíme v hladké mouce, rozšlehaném vajíčku a strouhance. Smažíme na rozpáleném oleji po obou sranách dozlatova. Podáváme s bramborovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

q |13. června 2013
hm,to je novinka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!