Staňte se našimi fanoušky na:

směs z kančího masa

Autor receptu: Effka.jesterka (8 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Osolené kančí maso, například z kýty, naložíme do oleje. Po několika dnech maso vyndáme, nakrájíme na kostičky a dáme smažit. Někdy olej z masa stačí, někdy je potřeba na smažení trochu přidat. Když se maso zatáhne ze všech stran, podlijeme a necháme dusit. V okamžiku kdy je maso skoro měkké přidáme koření a rajský protlak. Necháme maso úplně změknout a přidáme hrášek. My tuto směs máme rádi se špagetami nebo rýžovími nudlemi, šla by ale také podávat s jinými těstovinami nebo rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!