Staňte se našimi fanoušky na:

Smetanová koprová omáčka

Autor receptu: Januse (32 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
55× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uděláme máslovou jíšku ze 40g másla a 30g hladké mouky, kterou zalijeme studeným mlékem a povaříme s 2 lžíce kopru a solí. Omáčku zjemníme smetanou s rozkvedlaným zbytkem mouky. Stále mícháme, aby se nám to nepřipálilo. Nakonec dochutíme octem a přidáme zbytek kopru. Podáváme s vařeným hovězím masem, vařeným vajíčkem a bramborem nebo houskovým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Michele |23. července 2013
určitě dobré Odpovědět
Teris19 |16. července 2013
zkusím Odpovědět
dagos |14. července 2013
dávám k oblíbeným, 1+ Odpovědět
H-D |14. července 2013
máme rádi Odpovědět
dree |21. června 2013
taky dělám Odpovědět
MarkyzaM |17. června 2013
máččky to je moje :) Odpovědět
JanaB |13. června 2013
1+ Dělám stejně, přidávám špetku cukru. Odpovědět
MarkyzaM |12. června 2013
omáčky to je moje :) Odpovědět
macik |9. června 2013
zkusim Odpovědět
petra.stefanova.7 |5. června 2013
tu mám nejraději Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!