Staňte se našimi fanoušky na:

Smetanová koprová omáčka

Autor receptu: Januse (32 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
55× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uděláme máslovou jíšku ze 40g másla a 30g hladké mouky, kterou zalijeme studeným mlékem a povaříme s 2 lžíce kopru a solí. Omáčku zjemníme smetanou s rozkvedlaným zbytkem mouky. Stále mícháme, aby se nám to nepřipálilo. Nakonec dochutíme octem a přidáme zbytek kopru. Podáváme s vařeným hovězím masem, vařeným vajíčkem a bramborem nebo houskovým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

brenda |5. června 2013
konečně jednoduchá koprovka Odpovědět
PF*13 |1. června 2013
zitra udělám Odpovědět
Januse |30. května 2013
tak přeji dobrou chuť Odpovědět
candlemania |30. května 2013
jeeej, tak vím co bude dneska k obědu, už dva dny na ni pomýšlím a jak jsem teď zahlídla tak se mi úplně zbíhají sliny, takže dneska určo koprovka :-) zkusím podle vás :-) Jen za mě teda k tomu bramborky a maso :-) Odpovědět
ehm |25. května 2013
anooo Odpovědět
gwendy |16. května 2013
přidávám k oblíbeným, Odpovědět
FOTOrecepty |15. května 2013
Opravdu zajímavé, určitě vyzkouším. Odpovědět
Dessyna |15. května 2013
Dělám ji zrovna tak, knedlík a hovězí - nebo vařené vajíčko a brambor, výborné! Odpovědět
planeta |11. května 2013
dělávám stejně, dobrá Odpovědět
freya |4. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!