Z mouky, cukru krupice, vajec a prášku do pečiva vyšleháme těsto. Nalijeme na plech vyložený pečícím papírem a při 160°C pečeme asi 15-20 minut. Po upečení piškotové těsto i s pečícím papírem srolujeme a necháme chvíli stočené. Asi po 10 minutách rozmotáme, sejmeme pečící papír a necháme vychladnout. Mezitím si smícháme vychlazenou smetanu s vanilkovými cukry (pokud se nám zdá po ochutnání málo sladká, dochutíme krupicovým cukrem). Vsypeme ztužovače a ručním šlehačem vyšleháme dotuha. Naneseme na korpus (asi dvě lžíce krému si necháme na potření povrchu), poklademe plátky kiwi (nebo jiným ovocem, např. jahodami, broskvemi,...) a smotáme. Zbytkem náplně potřeme povrch stočené rolády a posypeme kokosem. Před podáváním necháme vychladit, alespoň hodinku, dvě.