Staňte se našimi fanoušky na:

Smetanové špalíčky

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Formu 20x10 cm vyloženou fólií nebo alobalem vysypeme asi třemi lžícemi krokantu. Smetanu, máslo, cukr, vanilkový cukr a med vaříme za stálého míchání asi 15 minut na mírném ohni. Vmícháme zbylý krokant a směs necháme trochu vychladnout, aby se dala lépe tvarovat. Hmotu naplníme do formy, zakryjeme fólií a necháme asi 2 hodiny tuhnout v lednici. Pak fólii stáhneme, hmotu vyklopíme na prkénko a nakrájíme ostrým nožem na špalíčky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!