Listový špenát důkladně očistíme od všech nečistot pod tekoucí vodou. Pak jej krátce spaříme vařící vodou a studenou opěch ochladíme, aby zůstal svěže zelený. Necháme na sítu dobře okapat. Těsto rozválíme na dva obdélníky asi do formátu A4. Stejnoměrně na ně rozložíme okapané listy špenátu. Z bílků a soli ušleháme tuhý sníh, šunku nasekáme najemno a sýr nastrouháme na struhadle. Sníh natřeme na těsto, posypeme jemně nasekanou šunkou a strouhaným parmazánem. Mírně osolíme, opepříme čerstvě mletým pepřem, přidáme také špetku chilli. Kdo nemá rád ostré, může místo ní přidat jen špetku sladké mleté papriky. Šneci tak získají pěknou narůžovělou barvu. Pak těsto stočíme do rolády. Režnou nití nakrájíme z rolády asi 2 cm silná kolečka, která rozložíme na plech vyložený pečicím papírem. Šneky lehce přimáčkneme, vložíme do předehřáté trouby a pečeme dozlatova.