Staňte se našimi fanoušky na:

Sněhová jablka

Autor receptu: annie (72 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jablka opláchneme a opatrně z nich vyřízneme jadřinec, tak abychom je nerozřízli na polovic. Do každého otvoru vložíme lžičku marmelády a jablíčka uložíme do zapékací misky. Z bílků ušleháme tuhou pěnu (při oddělování od žloutků dáváme pozor, aby se ani kousek nedostal k bílkům, jinak se nám to nepodaří). Když je ideálně tuhá, postupně všleháváme cukr a na konec i trošku citronové šťávy. Ušlehaným sněhem obložíme jablka a vše vložíme do rozehřáté trouby, kde ovoce pečeme dvacet minut až půl hodiny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |11. května 2013
jistě dobré, jinak zajímavý recept Odpovědět
darina.studenkova.5 |6. května 2013
Vypadá to zajímavě. Možná vyzkouším. :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!