Frgály jak z farmářských trhů
30
10
18
Z bílků ušleháme tuhý sníh a všleháme cukr. Na spodní stranu pergamenového papíru velikosti plechu, nakreslíme srdce . Na jeden vzor rozetřeme sníh, na druhý obrys srdce zbytek sněhu ozdobně nastříkáme. Srdce dáme do trouby a sušíme cca 1,5 hodiny na 120°C. Prochladlá srdce z papíru sundáme. Vychlazenou smetanu ušleháme a ochutíme vanilkovým cukrem. Opláchnuté jahody bez stopek necháme okapat a několik pěkných plodů si odložíme. Zbytek jahod rozmixujeme a vmícháme do šlehačky. Na plné sněhové srdce rozetřeme jahodovou šlehačku a položíme na ní sněhový obrys srdce. Ze zbytku jahod nakrájíme plátky a srdíčko ozdobíme.