Staňte se našimi fanoušky na:

Sněhové srdce

Autor receptu: Rena.KI (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z bílků ušleháme tuhý sníh a všleháme cukr. Na spodní stranu pergamenového papíru velikosti plechu, nakreslíme srdce . Na jeden vzor rozetřeme sníh, na druhý obrys srdce zbytek sněhu ozdobně nastříkáme. Srdce dáme do trouby a sušíme cca 1,5 hodiny na 120°C. Prochladlá srdce z papíru sundáme. Vychlazenou smetanu ušleháme a ochutíme vanilkovým cukrem. Opláchnuté jahody bez stopek necháme okapat a několik pěkných plodů si odložíme. Zbytek jahod rozmixujeme a vmícháme do šlehačky. Na plné sněhové srdce rozetřeme jahodovou šlehačku a položíme na ní sněhový obrys srdce. Ze zbytku jahod nakrájíme plátky a srdíčko ozdobíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Dědeček Hříbeček |20. řijna 2014
dobré a hezké Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!