V hrnci si přivedeme k varu 1 litr vody, přidáme kostku masoxu, sójové nudličky a vaříme 15 minut, pak scedíme a vývar si ponecháme. V hlubší pánvi na oleji zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme anglickou krájenou na kostičky, osmahneme, vsypeme uvařené nudličky a celé prosmahneme. Pak přidáme pokrájená játra a krátce orestujeme. Rajčata spaříme vařící vodou, oloupeme, nakrájíme na kostičky a spolu s kečupem přidáme na pánev, zalijeme vínem, přidáme trošku vývaru a celé dusíme. Po chvíli přidáme na plátky pokrájené žampióny, špetku soli a pepře a podusíme 10 minut. Zvlášť si rozmícháme v 150 ml vody sójovou omáčku, solamyl a cukr a tímto nudličky zahustíme, ochutíme rozmačkaným česnekem a ještě chvíli povaříme. Podáváme s rýží, případně čerstvým pečivem.