Staňte se našimi fanoušky na:

Somersetské hrušky

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Z citronu nastrouháme kůru a vymačkáme šťávu. 2) Hrušky oloupeme, stopku necháme. 3) Jablečný mošt zahříváme za stálého míchání s cukrem, muškátovým oříškem, šťávou a kůrou z citronu. Mícháme dokud se cukr nerozpustí. 4) Poté dáme do moštu hrušky a za stálého obracení vaříme 15 minut na mírném plameni.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |9. března 2016
super Odpovědět
objev |21. srpna 2014
chuťovka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!