Staňte se našimi fanoušky na:

Šoulet

Autor receptu: kote19 (257 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Propláchnutý hrách namočíme na 3hodiny do studené vody v této vodě hrách uvaříme doměkka,pak vodu slijeme. Kroupy vypereme a vysypeme do většího množství osolené vody a za občasného míchání je uvaříme doměkka. Vařené kroupy scedíme a smícháme s hrachem, přidáme prolisovaný česnek, majoránku, pepř, pokrájenou a na sádle osmaženou cibuli, osolíme. Směs vložíme do vymaštěného pekáče, vložíme plátky slaniny a zapečeme v troubě.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Penelope |30. řijna 2013
Šoulet miluju! Odpovědět
antonin.vavrik |28. února 2013
Tradičně se s ním v židovské kuchyni plní husa, upeče se a šoulet se podává jako příloha. Odpovědět
petr.helman.5|9. března 2015
Mňam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!