Na hlubší pánvi rozpalte olivový olej a přidejte k němu celý stroužek česneku. Ten lehce osmahněte a potom vyjměte. Přidejte nadrobno nakrájenou cibulku a osmahněte ji. Přidejte nakrájenou rybu, osolte, opepřete. Trochu osmahněte a potom zalijte trochou vína a v tom víně povařte tak, aby se víno potupně vždy skoro odpařilo. Když je ryba skoro udělaná, přidejte na půlky nakrájená cherry rajčátka a případně podlejte ještě trochou vína, aby vzniklo trošku omáčky, lehce povařte. Na závěr přidejte natrhané lístky čerstvé bazalky, lehce ještě poduste a podávejte se špagetami. K večeři dopijte zbytek vína, jídlo s ním bude krásně spárované. Kupte si kvalitní ověřené víno, nejlépe nějaké s přívlastkem nebo zahraniční. (Já používám nejradši jihoafrický Sauvignon Blanc.) Dobrou chuť.