Rajčata umyjte, odkrojte z rajčat stopku a na druhé straně na nich nakrojte lehce křížek (to aby se pak šlupka dobře sloupávala). Dejte rajčata vařit do vroucí vody (bez soli) na maximálně 30 sekund. Rajčata vyndejte, opláchněte studenou vodou a sloupněte slupku. Mezitím vezměte česnek, každý stroužek rozmáčkněte a dejte je smažit na pánev do olivového oleje (cca 10 lžic). Rajčata nakrájejte na kostky a přihodťe je smažit na pánev. Rajčata potom osolte a opepřete. Přilejte do pánve bílé víno (je potřeba vše smažit na silném ohni, aby se víno dostatečně vypařilo). Čas od času míchejte. Dejte vařit vodu na těstoviny (osolte jí – cca 1 hrst hrubé mořské soli). Do vroucí vody dejte vařit těstoviny. Trošku vody z těstovin nalejte do omáčky v pánvi (cca 1dc). Snižte oheň u omáčky. Až jsou těstoviny hotové, tak je zceďte a smíchejte v pánvi s omáčkou. Podávejte posypané parmazánem a sklenkou bílého vína.