Staňte se našimi fanoušky na:

Spaghetti con aglio, olio, peperoncino

Autor receptu: Angelis (21 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nechte vařit vodu na těstoviny – vodu osolte (doporučuji hrubou mořskou solí). Mezitím rozmačkejte česnek nebo ho nastrouhejte (nakrájejte) na malé kousky. Do pánve vložte česnek, zalijte ho olivovým olejem cca 0,5 cm na dno a nasypte dovnitř dostatečně chilli – podle chuti (doporučuji tak 5 velkých špetek nebo 2-3 ks malých chilli papriček). Na velmi mírném ohni všechno osmažte, bude to trvat tak 3 minuty než se vám česnek dozlatova upeče, poté oheň vypněte. Hotové těstoviny „al dente“ smíchejte v pánvi s ostatními ingrediencemi a nakonec vše posypte mírně parmezánem. Doporučuji podávat s bílým suchým vínem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

misa.svubova |15. listopadu 2013
miluju špagety.. Odpovědět
-3 |2. řijna 2013
máme rádi Odpovědět
piskotka |24. září 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!