Pro 4 osoby potřebujeme: (naložení masa 2 hodiny, příprava do 30 minut) 250-300g těstovin Spagheti n5 Barilla, 3 lžíce olivového oleje extra vergine Dante, 1/2 balení Pesto Rosso Barilla, 12- 16 ks papriček Piri Piri (cca 4 ks na osobu), 4 lžíce nakládaných sušených rajčat, 4 kuřecí prsa s kůží Na marinádu: lístky čerstvé bazalky, olej z nakládaných sušených rajčat, sůl, pepř Maso osolíme a opepříme z obou stran, zalejeme olejem z nakládaných sušených rajčat,poklademe plátky bazalky a necháme v chladu a klidku tak 2 hodiny v lednici poležet (maso nasaje zajimavé aroma z rajčtat i bazalky, které pak ještě doplníme samotnými sušenými rajčaty). Na olivovém oleji extra vergine maso zarestujeme zprudka, přilejeme lžíci olivového oleje navrch, dáme do trouby na 160°C horkovzdušný gril a necháme tam 15 minut (sem tam otočíme a podlejeme výpekem). Mezitím si uvaříme dle návodu Spaghettini n3 Barilla, smícháme spestem Rosso Balsamico od Barilly (dle chuti strávníků) a pár kapkami olivového oleje Dante. Servírujeme a zdobíme sušenými nakládanými rajčaty (asi 1 lžíce na porci), papričkami Piri-Piri a paprikovými kolečky. Skvostná lahodně pikantní chuť, neurazí žádného gurmána ani vyznavače pikantností. Můžeme zasypat strouhaným sýrem Parmigiano Reggiano.