Staňte se našimi fanoušky na:

Spaghetti s pestem a se speckem

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

250g spaghetti Barilla n5, 3 lžičky jemné mořské soli, 1 balení pesto Genovese bez česneku Barilla, 200 g Tyrolského specku nebo 1 balení rajčatové dřeně Mutti (400g), 100g strouhaného Parmazánu Špagety uvaříme dle návodu 8 minut v osolené vodě. Mezitím orestujeme na pánvi bez tuku Tyrolský speck nebo v druhé alternativě prohřejeme v kastrůlku rajčata. Špagety po uvaření smícháme s pestem (dle chuti - cca 3 lžičky pesta na osobu, může být více i méně). Obložíme orestovaným speckem nebo polejeme rajčaty, případně třeba obojím a posypeme strouhaným Parmazánem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!