Staňte se našimi fanoušky na:

Špaldové bagety z domácí pekárny

Autor receptu: SimoneckaC (282 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Suroviny si dáme do hnětací nádoby v následujícím pořadí - 170 ml vody, 1 lžíce oleje, 140 g hladké a 140 g špaldové mouky, které si předem smícháme, do jednoho rohu nádoby dáme 3/4 lžičky soli a do druhého rohu nádoby dáme 1/2 lžičky cukru s 12 g droždí. Pekárnu zapneme na program TĚSTO. Po skončení programu si dáme těsto na pomoučený vál, rozdělíme ho na 4 kusy a vytvarujeme bagetky. Ty pak pomašlujeme rozkvedlaným vajíčkem a obalíme ve směsi semínek, kterou si uděláme smícháním máku, ovesných vloček, sezamu, lnu a slunečnicových semínek - od každého po 1 lžíci. Bagetky dáme do nástavců na bagetky, nařízneme je a necháme chvíli kynout. Bagetky pak vrátíme do pekárny a zapneme na program PEČENÍ - případně pokud nemáte u pekárny příslušenství na bagety, tak je můžete upéct v troubě ....

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!