Staňte se našimi fanoušky na:

Špaldovo celozrnný chléb z domácí pekárny

Autor receptu: SimoneckaC (282 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: 5 min.
Vaření: 3 hod. 15 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Do hnětací nádoby dáme suroviny v následujícím pořadí - 708 ml vlažné vody, 1 lžíce oleje, 1 lžíce octa, 375 g hladké špaldové mouky, 324 - 389 g celozrnné pšeničné mouky, do jednoho kouta nádoby dáme 1 lžíci krupicového cukru a 1 lžíci sušeného droždí, do druhého kouta nádoby dáme 1 až 1,5 lžíce soli, doprostřed nádoby dáme vždy po 1 lžíci sezamového semínka, lněného semínka, slunečnicového semínka, dýňového semínka. Nádobu vrátíme do pekárny a zapneme na program CELOZRNNÝ.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!