Staňte se našimi fanoušky na:

Špalíčková paella

Autor receptu: Semyaza (39 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
24× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Připravte si pánev, kterou můžete vložit do trouby. Maso omyjeme, osušíme, nařízneme kůži a posypeme kari kořením. Cibuli s česnekem nakrájíme na jemno, papriku na proužky a rajčata necháme okapat a lehce rozdělíme. Na rozehřátém oleji osmažíme paličky. Maso vyndáme a do zbylého tuku vsypeme cibuli. Jakmile zesklovatí přidáme česnek, rajčata a papriku. Je dobré, aby paprika změkla a poté vyndáme. Vsypeme rýži, kterou pár minut osmažíme a zalijeme vývarem (nebo rozmíchaným bujónem) cca 2 cm nad rýži. Zamícháme a přidáme maso se zeleninou. Pánev zakryjeme a pečeme při 180 st. cca 45 min (do vypaření vody)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

katy9 |22. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Hrabča |22. května 2013
supr Odpovědět
Zůz |22. května 2013
krásná paella Odpovědět
gwendy |22. května 2013
paella je vždycky dobrota Odpovědět
Anulka|22. května 2013
dobrá paella Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!