Staňte se našimi fanoušky na:

Španělské gaspacho

Autor receptu: drzac (52 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli a česnek rozmixujeme s několika čerstvými rajčaty a rajsk. protlakem. Přidáme olej, ocet, sůl, pepř a bylinky. Zbylá rajčata zbavíme semen a nakrájíme na drobné kostky, které takto připravené promixujeme. Na zahuštění této studené polévky můžeme použít chlebové drobky nebo krajíc bílého chleba rozmixujeme se směsí do vámi požadované konzistence. Papriku a sal. okurku nakrájíme na drobné kostičky a necháme zvlášť v misce. Polévku i zeleninu před podáváním necháme pořádně vychladit. Na olivovém oleji osmahneme kostky chleba a vyrobíme si krutonky, které můžeme okořenit mletým chilli. Výborná v letním období.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!