Staňte se našimi fanoušky na:

Španělský ptáček po česku

Autor receptu: kymlal (55 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso naklepeme,osolíme ,opepříme a potřeme hořčicí. Na každý plátek položíme plátek šunky,slaniny,přidáme půlku okurky 1/4 vejce a lžičku žampionů,zarolujeme a svážeme do balíčku.Na sádle osmahneme cibuli,přidáme zbytek slaniny a žampionů a natomto základě osmahneme ptáčky,osolíme,opepříme,zaprášíme paprikou,podlijeme vývarem a dusíme doměkka asi 1 hod.Dle potřeby doléváme vývar.Hotové ptáčky vyjmeme,dolijeme zbytek vývaru,zaprášíme moukou a povaříme a vložíme zpět ptáčky.Dochutíme dle potřeby.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!