Staňte se našimi fanoušky na:

Špekáčky na rožni

Autor receptu: A (416 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Špekáčky oloupeme, po délce rozkrojíme na poloviny ,na vypouklé straně nakrojím mřížku,špekáčky potřeme olejem a prudce opečeme na rožni nebo na oleji na pánvičce.Dočervena opečené špekáčky podáváme s kečupem,nastrouhaným křenem,opečenými paprikami nebo s hořčicí a chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |9. listopadu 2014
1+++ Odpovědět
sari |23. května 2013
hned by jsme si dali Odpovědět
honzíček |23. května 2013
dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!