Staňte se našimi fanoušky na:

Špekáčky v pivu

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
34× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Každý špekáček podélně rozkrojte tak, aby zůstal po jedné straně spojený. Vnitřní strany vymažte prolisovaným česnekem utřeným s trochou soli, poklaďte plátky cibule. Naskládejte je do zapékací mísy nebo menčího pekáčku. Med rozmíchejte s kečupem, přilijte tmavé pivo, důkladně promíchejte a nalijte na špekáčky. Dejte péct do trouby asi na 25 minut. Podávejte s čerstvým chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Michi |29. května 2013
like Odpovědět
aB |29. května 2013
mnam Odpovědět
sari |24. května 2013
super Odpovědět
honzíček |20. května 2013
dobrota Odpovědět
biglol |18. května 2013
jsou dobré Odpovědět
pavlinf |30. ledna 2013
lákavé Odpovědět
Petr121212|29. září 2013
uloženo Odpovědět
Aggie|22. května 2013
zkusím :-) Odpovědět
petr.helman.5|20. února 2013
Dělám je maličko jinak,ale vyzkouším je to veliká dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!