Staňte se našimi fanoušky na:

Špenát bez zásmažky

Autor receptu: oloušek (80 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
16× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na oleji osmažíme cibulku. Vložíme špenátový protlak, podlijeme mlékem a přivedeme k varu. Osolíme, opepříme a zakvedláme vejce. Povaříme ještě dalších 10 minutek. Pokud nebude špenát moc řídký, nemusíme zahušťovat.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jitulka |13. června 2013
super Odpovědět
Jerry13 |11. května 2013
super ;) Odpovědět
oloušek |10. května 2013
no, řídký není. Jen z krabičky jsou tak dvě porce. Zahustí to ta vejce. Odpovědět
LadyAnn |6. května 2013
super Odpovědět
JanaB |6. května 2013
Myslím si, že bude řídký. Odpovědět
lucie.s.kopecka |6. května 2013
UKLÁDÁM :) Odpovědět
Linda |6. května 2013
mám ráda špenát Odpovědět
snilek21 |6. května 2013
dobrý udělat takto domácí špenát Odpovědět
edita.albrechtova |6. května 2013
uvidíme Odpovědět
Vlasta78 |5. května 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!