Staňte se našimi fanoušky na:

Špenát z hlávkového salátu

Autor receptu: eviti (63 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
50× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Někdy se stane, že vám najednou vyroste větší množství hlávkového salátu, který není rodina schopná zkonzumovat. V tom případě ho zužitkuji do "falešného špenátu". Omyju listy salátu, chvilku je uvařím v osolené vodě, scedím, umelu nebo posekám mixerem. Dále pokračuji jako při přípravě klasického špenátu, přidám mléko - osolím, opepřím, přidám prolisovaný česnek a zahustím jíškou.Nakonec vmíchám rozšlehané vajíčko.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

PetaDomca |6. května 2013
super Odpovědět
najkuchtickalenka |6. května 2013
ukladam Odpovědět
technolog|23. srpna 2017
Ahoj, už jste to někdo opravdu vyzkoušel, nebo si každý z vás tento recept pouze naplánoval?? :) Odpovědět
sabuska.rozlivkova|22. června 2013
super Odpovědět
Anulka|26. května 2013
to neznám,zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!