Staňte se našimi fanoušky na:

Špenátová s pistáciemi

Autor receptu: Michael Komárek (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Omyjte a osušte špenát. V hrnci rozehřejte olivový olej a lehce v něm poduste cibuli. Přimíchejte česnek. Přilijte vývar a přiveďte k varu. Přidejte špenát s koprem. Několik minut vařte nezakryté, až špenát zavadne. Dochuťte a rozmixujte. Nyní připravte smetanu se sýrem. Fetu rozmělněte na jemné drobty. Postupně přidávejte smetanu a šlehejte metlou, až bude nadýchaná. Polévku podávejte s kopečkem ochucené smetany, posypanou sekanými pistáciemi.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!