Staňte se našimi fanoušky na:

Špenátové cannelloni

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1.Troubu předehřejte na 180 °C. Cibuli a česnek nasekejte najemno a obojí krátce osmahněte na olivo­vém oleji. Přidejte špenát, nechte ho zavadnout a míchejte, dokud se neodpaří veškerá voda. Počkejte, až špenát zchladne, a pak jej smíchejte se smetanovým sýrem, lučinou, polovinou parmazánu, nasekanou petrželkou a koprem, strouhankou, nakonec osolte a opepřete podle chuti. 2.Čtvrtinu rajčatové omáčky dej­te na dno zapékací mísy o rozměrech 20 × 30 cm. Lasagne mírně povařte, jednotlivé listy položte na pracovní plochu, na každý plát dejte kousek náplně, zarolujte ho a položte do mísy, spojem na dno. Navrch dejte zbylou rajčatovou omáčku, posypte zbylým parma­zánem a pečte 25–30 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

yuzum |21. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
Lada 3|23. ledna 2014
vyzkouším :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!