Staňte se našimi fanoušky na:

Špenátový mascarpone krém

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na másle orestujeme dosklovata najemno nakrájenou jarní cibulku a řapíkatý celer. Přidáme rozmražený špenát, kmínem a solí a vaříme 15 minut. Uvařenou směs necháme vychladnout v ledové lázni a přimícháme mascarpone. Všechny suroviny důkladně rozmixujeme tyčovým mixérem na jemný krém a 6 hodin jej necháme v lednici odležet. Před podáváním pokapeme olivovým olejem, kysanou smetanou a doplníme slanými tyčinkami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!