Staňte se našimi fanoušky na:

Špikovaná pečená játra

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Játra odblaníme a osušíme.Dvě třetiny slaniny nakrájíme na klínky a obalíme v kořenídivočina.Játra slaninou prošpikujeme a opepřímeje(nesolíme je,protože by nám ztvrdla).Na zbylé jemně pokrájené slanině zpěníme nakrájenou cibuli a mrkev,vložíme játra a z obou stran je lehce opečeme,aby se zatáhla.Pak podlijeme červeným vínem a přidáme bobkový list,zakryjeme poklicí a pečeme zvolny asi 1 1,5 hodiny.Pečená játra osolíme,do šťávy vmícháme kečup,krátce prohřejeme a posypeme petrželkou.Podáváme s pečenými brambory a tatarskou omáčkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |14. listopadu 2014
dobrůtka 1+++ Odpovědět
Zorushka |2. května 2013
Vypadá to krásně :-) Odpovědět
jana.h |1. května 2013
to může být dobré Odpovědět
roxana-zdena |1. května 2013
To vypadá moc pěkně, ukládám! Odpovědět
Anna1960 |1. května 2013
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!