Staňte se našimi fanoušky na:

Spišská rostěná

Autor receptu: maka (235 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

U naklepaných plátků roštěnce nařízneme okrajové blány, osolíme, okořeníme, obalíme v mouce a prudce z obou stran opečeme na rozpáleném tuku. Podlejeme vodou a dusíme doměkka. Z bílků ušleháme tuhý sníh, který osolíme. Na každý plátek dáme lžíci sněhu, posypeme strouhaným sýrem a sekanou pažitkou a rychle zapečeme v troubě.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |30. května 2013
s tím sněhem to musí být super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!