Staňte se našimi fanoušky na:

Špíz s játry a jablky

Autor receptu: VELKAKOKI (562 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • na smažení tuk
  • 100 g anglická slanina
  • 250 g játra
  • 2 kusy cibule
  • 1-2 kusy jablko
  • 2 kusy párek

Pracovní postup:

Játra nakrájíme na plátky, též slaninu a jablka. Párky oloupáme a nakrájíme na kolečka. Na špíz střídavě napichujeme plátek jater, slaniny, cibule, párku a jablka. Smažíme na rozpáleném tuku. Osolíme až hotové. Lze použít i hořčici.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

b* |30. června 2013
super Odpovědět
maruskaji |29. června 2013
vyzkousim. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!