Staňte se našimi fanoušky na:

Špíz z králičího hřbetu

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z odblaněného hřbetu vykrojíme masové válečky, zakápneme je citronovou šťávou a necháme odležet. Pak je nakrájíme na plátky. Stejně připravíme měkký salám, slaninu, okurky a bobkový list, střídavě napichujeme na jehly, osolíme, opepříme a pečeme na tuku ze všech stran dozlatova. Opečený špíz dáme na teplý talíř, posypeme cibulí nakrájenou na kolečka a přelijeme rozpáleným sádlem. Podáváme s rajčatovou rýží. Tu připravíme tak, že do hotové rýže vmícháme lžíci másla a 3 lžíce kečupu. Můžeme podávat i s bramborovými hranolky a obložené zeleninou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |25. řijna 2014
zkusím 1+ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!