Staňte se našimi fanoušky na:

Srdíčka z podmáslí se sladidlem

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Želatinu namočíme do 200 ml studené vody a necháme ji asi 10 minut nabobtnat, pak ji vymačkáme. Ovoce z kompotu necháme okapat a nakrájíme, část si dáme stranou. Do kastrůlku nalijeme 1/3 podmáslí, přidáme sladidlo a přivedeme skoro do varu. V horkém podmáslí necháme rozpustit želatinu a zbytek podmáslí nalijeme do mísy, přidáme citronovou šťávu i kůru. Potom vmícháme vyšlehanou smetanu (šlehačku), nakrájené ovoce a horké podmáslí se želatinou. Promícháme a naplníme do silikonových formiček. Necháme v chladničce ztuhnout a pak dezert vyklopíme na talířky předem nastříkané čoko polevou. Srdíčka přizdobíme ovocem a meduňkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!