Staňte se našimi fanoušky na:

Sremský čevab v kastrole

Autor receptu: aB (218 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso,cibuli,papriky a česnek nakrájíme,osolíme,opepříme,opaprikujeme,promícháme a necháme 2 hodiny přikryté odležet.Následně směs nasypeme do kastrolu na nahřátý tuk a za občasného podlévání pomalu dusíme doměkka.Podáváme s chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!