Staňte se našimi fanoušky na:

Srnčí biftečky

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Srnčí maso nakrájíme na 1,5-2 cm silné plátky,velmi jemně je naklepeme (stačí dlaní),osolíme,opepříme,pokapeme vínem a olejem a necháme alespoň 2 hodiny v chladu odležet.Pak je poprášíme moukou a v rozehřátém tuku po obou stranách opečeme.Podáváme s hranolky nebo kroketami a brusinkami,které můžeme nahradit rybízem upraveným jako brusinky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!