Maso očistíme a nakrájíme na silnější plátky. Připravme si marinádu - smícháme červené víno s tymiánem. Plátky masa opepříme a naložíme do marinády. Necháme je marinovat alespoň jeden den. Maso vyndáme z marinády, osušíme a osolíme. V kastrolu rozehřejeme máslo s olejem a plátky po obou stranách opečeme. Poté je z kastrolu vyjmeme a uchováme teplé. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Česnek oloupeme a prolisujeme. Do hotového výpeku vsypeme cibuli a česnek a orestujeme je dozlatova. Vše zaprašíme moukou a podlijeme marinádou. Omáčku za stálého míchání vaříme do zhoustnutí. Nakonec do ní vmícháme brusinky. Slaninu nakrájíme na plátky a opečeme ji dokřupava. Žampióny očistíme a nakrájíme na čtvrtky. Slaninu vyjmeme a ve výpeku orestujeme žampióny. Do houbové omáčky vložíme slaninu a medailonky a vše společně prohřejeme. Srnčí plátky rozdělíme na talíře, přelijeme omáčkou a ozdobíme slaninou. Podává se s omáčkou z brusinek, opečenou slaninou a s pečenými bramborami.