Staňte se našimi fanoušky na:

Srnčí nebo jelení maso na paprice

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • 1 hřebíček (roztlučený)
  • na špičku nože mletá pálivá paprika
  • 2 kuličky nového koření (roztlučená)
  • na špičku nože pepř (černý, mletý)
  • z kostí vývar
  • 1 lžička papriky (mleté, sladké)
  • 1/2 lžičky kmínu (drceného)
  • 150 g cibule
  • 20 g mouky hladké
  • 150 g uzené slaniny
  • 4 stroužky česneku
  • 1 kg předního srnčího masa

Pracovní postup:

Dobře omyté maso nakrájejte na menší kousky, na nakrájené slanině osmažte jemně nasekanou cibuli, přidejte utřený česnek, všechno koření, nakrájejte maso a pod pokličkou duste doměkka. Během dušení podle potřeby podlévejte horkým vývarem z kostí. Měkké maso zaprašte moukou, trochu povařte a ochuťte majoránkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alma |17. dubna 2014
uloženo Odpovědět
Polda |17. dubna 2014
zvěřinu mám rád, ukládám k vyzkoušení Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!