Staňte se našimi fanoušky na:

Srnčí paštika s portským a brusinkami

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Srnčí maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a smažíme zprudka na oleji. Po chvíli přidáme i nahrubo nakrájenou cibuli a restujeme asi 5 minut. Poté přilijeme portské, necháme vyvařit (dalších 5 minut) a poté to celé přendáme do pekáčku. Přilijeme 100 ml vody a pečeme 1 hodinu na 150 °C. 2) Upečené maso necháme vychladnout, přidáme vejce, smetanu a máslo a společně rozmixujeme na tak velké kousky, jaké máme rádi. Poté přimícháme brusinky. 3) Poté dáme paštiku do formy vyložené fólií, tuto formu dáme do pekáčku, přilijeme vodu tak, aby dosahovala do 3/4 formy a pečeme hodinu a půl na 150 °C. 4) Po vychladnutí můžeme podávat.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |9. března 2016
super Odpovědět
objev |22. srpna 2014
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!