Staňte se našimi fanoušky na:

Srnčí steak na pepři

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Připravujeme ze srnčí odblaněné kýty, kterou naklepeme, zasypeme zvěřinovým kořením, celým pepřem a necháme v chladu uležet.Pak maso prudce opečeme z obou stran.Maso vyjmeme, výpeček zaprášíme hrubou moukou, restujeme dozlatova, podlijeme prochladlým vývarem a podusíme.Maso zase vrátíme zpět a prohřejeme. Podáváme s bramborovými hranolky nebo kroketami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!